Moda akademisi Kasım ayında da dört farklı workshop ile herkesi tasarım dünyasında yeteneklerini ortaya çıkarmaya davet ediyor.

Bugünün ve geleceğin moda profesyonellerini yetiştirmeyi hedefleyen, akademik içeriğini gerçek hayatla buluşturan ayrıcalıklı bir moda eğitimi kurumu olan İstanbul Moda Akademisi'nin Kasım ayı workshopları yine dopdolu! Sürekli eğitim programları ve akademik eğitimlerinin yanı sıra çeşitli workshoplar ve kişisel gelişim programları ile sektörde fark yaratan İstanbul Moda akademisi Kasım ayında da dört farklı workshop ile herkesi tasarım dünyasında yeteneklerini ortaya çıkarmaya davet ediyor. 

Öğrencilerine; tam zamanlı Akademik Eğitim Programları ve yarı zamanlı, sektör odaklı Profeysonel Gelişim Programları ile onları; yenilikçi, yaratıcı süreci disipline etmeyi başarabilecek vizyon sahibi profesyoneller olarak sektöre hazırlayan İMA'nın Kasım ayı workshop takvimi Stil Danışmanlığı'ndan Bir moda Markası Yaratmak'a kadar yine birbirinden ilgi çeken konulardan oluşuyor. Modanın farklı alanlarında kendilerini yetiştirmek ve geliştirmek isteyenlere yönelik bu workshoplar ile her yaş grubuna hitap eden İMA, Türkiye'nin önde gelen tasarımcılarıyla iç içe yürüttükleri pek çok projeyle de öğrencilerine değerli deneyimler kazandırıp, onları sektöre hazırlıyor. 

İMA'nın Kasım ayı workshopları 'Stil Danışmanlığı Başlangıç Düzey', 'Stil Danışmanlığı Orta Düzey', 'Kalıp Teknikleri Başlangıç Düzey' ve 'Bir Moda Markası Yaratmak' konuları yer alıyor. 

STİL DANIŞMANLIĞI BAŞLANGIÇ DÜZEY 
Süre:12 Saat (4 saat x 3 gün) 
Gün ve Saat: Salı-Perşembe 18:30-21:30 
Başlama Tarihi: 6 Kasım 2012 
* Stil danışmanlığı kavramlarına genel bir bakış sağlayan bu eğitimle katılımcılar stil yaratma ve kişiye özel doğru giyim tarzını oluşturma konularında temel bilgi sahibi olurlar. Başlangıç seviyedeki bu eğitime stil danışmanı olmak isteyenler, stylistler ve moda tasarımcıları müşterilerini daha iyi anlamak ve doğru yönlendirmelerde bulunabilmek için bilgi edinmek üzere gelebilirler. 
  
STİL DANIŞMANLIĞI ORTA DÜZEY 

Süre: 18 Saat (2 Hafta) 
Gün ve Saat: 
19 Kasım Pazartesi 18:30-21:30 
20 Kasım Salı 18:30-21:30 
22 Kasım Perşembe 18:30-21:30 
25 Kasım Pazar 10:00-16:00 (City's AVM) 
29 Kasım Perşembe 18:30-21:30 
Başlama Tarihi: 19 Kasım 2012 

* 'Stil Danışmanlığı Başlangıç Düzey'in devamı niteliğinde planlanan bu eğitimde katılımcılar müşterilerinin kişiliği ve yaşantısıyla uyumlu kombinler yaratmak üzere ilk eğitimde öğrendikleri teorik bilgileri uygulama, becerilerini geliştirme, 'Stil Danışmanı' olarak sahada çalışmanın dinamiklerini gözlemleme ve deneyimleme imkanı bulurlar. 

KALIP TEKNİKLERİ BAŞLANGIÇ DÜZEY 

Süre: 18 Saat (3 saat x 6 gün) 
Gün ve Saat: Pazartesi-Çarşamba  18:30-21:30 
Başlama Tarihi: 12 Kasım 2012 

* Moda ile ilgilenen, moda tasarımı eğitimi alan, kendini kalıp alanında geliştirmek isteyenlere yönelik başlangıç seviyesinde bir eğitimdir. Blok kalıp sistemi uygulanarak verilecek eğitimde katılımcılar temel kalıp prensipleri ile temel etek ve pantolon kalıbı hazırlamayı ve kalıbın üstünde varyasyonlar oluşturmayı öğrenirler. Atölye çalışmasında bir etek modeli kesip kalıp çalışması yapılacak ve altı-sekiz parçalı kloş etek örnekleri çalışılacaktır. Pantolonda ise pileli, penssiz, streç pantolon çalışmaları yapılacaktır. 

BİR MODA MARKASI YARATMAK 

Süre: 6 Saat (3 saat x 2 gün) 
Gün ve Saat: Salı-Perşembe 18:30-21:30 
Başlama Tarihi: 27 Kasım 2012 

* Kendi moda markasını yaratmayı planlayan tercihen moda sektörü ya da moda tasarımı alanında deneyimli, temel moda kavramlarına hakim kişilere yönelik planlanmış bu eğitimde marka yaratma sürecindeki fikirden sonuca giden yolculuk örneklerle anlatılır. Bu eğitimle katılımcılar bir moda markası yaratmanın temel dinamiklerini öğrenirken tasarımın ötesinde iş geliştirme konusunda da bilgi sahibi olurlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder